Wij hadden een heerlijke vakantie in Le Chassigneux. Alles was top. De gite sprak ons meteen aan: een leuke gite met voldoende ruimte om te koken, eten, ontspannen. Overal was voldoende plaats om je eigen spullen te zetten: ruimte in de keuken, de kamers, de badkamer. Heel speciaal was de authentieke trap naar de kamers boven, om dan vanuit de kinderkamer naar de privétuin te gaan. We hebben elke dag gebarbecued, ontspannen naar het weidse landschap en de koeien gekeken vanuit de schommelbank, het was heerlijk vertoeven in het tuintje. Ook de omgeving is prachtig, het typische heuvellandschap, met weiden met charolais koeien, afgebakend met hagen en bomen, overal heb je mooie vergezichten. Luzy is een leuk stadje, Autun heeft een prachtig oud centrum met stadswallen die je zeker moet bezichtigen, Bourbon Lancy is ook erg mooi, je kan er een leuke gepijlde wandeling maken. Wij genoten van ons bezoek aan Bibracte en de kinderen hadden een heerlijke tijd in Divertiparc. Hier is voldoende te beleven om zeker nog eens terug te komen. Speciaal dank aan Hans en Mirella die er alles aan deden om ons een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Jean-Luc en Iris, Roan en Fenna uit Gent (zomer 2019)

Een geweldig vakantiehuis! Het is er heerlijk toeven. Het is sfeervol ingericht. De tuin heeft een fantastisch uitzicht over het dal en geniet van de ondergaande zon. Voor de liefhebbers van rust en natuur een absolute aanrader.

Mark Born uit Haarlem

Een week in dit heerlijke rustige licht heuvelachtig gebied gelogeerd te hebben, deed herinneringen oproepen aan mijn 3 jarig verblijf nabij de Pyreneeën, dat eveneens een Toscaanse omgeving deed uitstralen. De gite vonden wij heerlijk, erg compleet met goede bedden en verwarming ( zowel hout- als gaskachel en elektrische verwarming) voor de kille momenten. In de omliggende plaatsen hadden we weer de mogelijkheid de oude vertrouwde specifieke Franse menu’s/gerechten te nuttigen. (Ook een Lidl aanwezig). De verhuurders zijn zeer gastvrij en behulpzaam. De nieuwe Wifi en schotel doen het uitstekend. Een bezoek aan de wijnstreek nabij Beaune is de moeite waard.

Janice en Luuk uit Haarlem

Wat een fantastische plek om even helemaal weg te zijn van de drukte in Amsterdam. Wat wil je nog meer dan ’s morgens in de zon heerlijk ontbijten met uitzicht over het dal en alleen de geluiden van de koeien in de omgeving. Keurig verzorgd huisje met goede bedden en vriendelijke en gastvrije verhuurders.

Ad de Swart uit Amsterdam

2 weken lang mochten we genieten van dit mooie plekje. Van de rust en het uitzicht en huisje was van alle gemakken voorzien. Ontvangen met heerlijk brood en wijn. En weer uitgezwaaid door 2 hartelijke mensen! De omgeving is erg mooi om te bezoeken. Dichtbij zijn er dingen te doen, of even iets verderop. Dit kan alleen, als koppel, of als gezin. Zeker de moeite waard om dit plekje eens te bezoeken!

Sander en Elzina van der Knijff uit Emmeloord