Een geweldig vakantiehuis! Het is er heerlijk toeven. Het is sfeervol ingericht. De tuin heeft een fantastisch uitzicht over het dal en geniet van de ondergaande zon. Voor de liefhebbers van rust en natuur een absolute aanrader.

Mark Born uit Haarlem

Een week in dit heerlijke rustige licht heuvelachtig gebied gelogeerd te hebben, deed herinneringen oproepen aan mijn 3 jarig verblijf nabij de Pyreneeën, dat eveneens een Toscaanse omgeving deed uitstralen. De gite vonden wij heerlijk, erg compleet met goede bedden en verwarming ( zowel hout- als gaskachel en elektrische verwarming) voor de kille momenten. In de omliggende plaatsen hadden we weer de mogelijkheid de oude vertrouwde specifieke Franse menu’s/gerechten te nuttigen. (Ook een Lidl aanwezig). De verhuurders zijn zeer gastvrij en behulpzaam. De nieuwe Wifi en schotel doen het uitstekend. Een bezoek aan de wijnstreek nabij Beaune is de moeite waard.

Janice en Luuk uit Haarlem

Wat een fantastische plek om even helemaal weg te zijn van de drukte in Amsterdam. Wat wil je nog meer dan ’s morgens in de zon heerlijk ontbijten met uitzicht over het dal en alleen de geluiden van de koeien in de omgeving. Keurig verzorgd huisje met goede bedden en vriendelijke en gastvrije verhuurders.

Ad de Swart uit Amsterdam

2 weken lang mochten we genieten van dit mooie plekje. Van de rust en het uitzicht en huisje was van alle gemakken voorzien. Ontvangen met heerlijk brood en wijn. En weer uitgezwaaid door 2 hartelijke mensen! De omgeving is erg mooi om te bezoeken. Dichtbij zijn er dingen te doen, of even iets verderop. Dit kan alleen, als koppel, of als gezin. Zeker de moeite waard om dit plekje eens te bezoeken!

Sander en Elzina van der Knijff uit Emmeloord